Logga inMENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL KAZAKHSTAN

Från och med den 1:a Januari 2017 behöver medborgare som är med i denna "lista" inte ansöka om visum i förväg för en vistelse på 30 dagar.

Vill du stanna i Kazakhstan i mer än 30 dagar eller har ett pass från ett annat land än de länder som finns med på listan så gäller nedanstående:

 

Följande måste skickas in till oss för att vi ska kunna ansöka om affärsvisum:

 • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid hemresan. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
 • Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, skriv ut ansökan när den är komplett ifylld och signera. 

 • 1 Färgfoto i passtorlek  4.5 x 3.5 med bra kvalité och vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
   
 • Garantibrev från företaget skrivet på Engelska som beskriver syftet med resan, information om kontakter i Kazakhstan, datum in/utresa och platser som ska besökas. Brevet ska vara signerat och adresserat till Kazakhstans ambassad i Stockholm.
   
 • För flera inresor krävs ett inbjudningsbrev från företaget i Kazakhstan, brevet ska vara utfärdat via utrikesdepartementet "Ministry of Foreign Affairs" Obs. Inbjudningsbrev krävs endast när du ansöker om affärsvisum med flera inresor.

 

Övrig information:

 • Icke Svenska medborgare måste bifoga personbevis från Skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. 

 

Visumets giltighet och antal inresor:

 • Affärsvisumet är giltigt för 1 eller flera inresor. 

 

Behandlingstid på ambassaden: 

 • 5 arbetsdagar (Obs. ambassaden är stängd på Onsdagar, dagen räknas inte med i behandlingstiden för visumet)

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag
Antal resenärer: