Logga inMENY
Skicka visuminformation till mig

ETA VISUM TILL KANADA

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka om ETA:

  • Passkopia med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) vi använder informationen från det ifyllda formuläret för att ansöka om visumet åt er på ambassadens hemsida.

 

Övrig information:

  • Visumet är giltigt för flera inresor till Kanada i 5 år från och med visumets utfärdande eller tills giltighetstiden i passet som användes vid visumansökan har gått ut. Man kan stanna i Kanada i upp till 180 dagar per inresa.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 1-2 arbetsdagar

 

Hur går jag tillväga? 

Börja med att göra en beställning via hemsidan genom att klicka er vidare i den gröna lådan som ni ser under denna information. Skicka därefter det Förenklade formuläret tillsammans med en kopia av informations sidan i ert pass till info@visumpartner.se

Så fort vi mottagit ansökan så får ni en bekräftelse per mejl, Visumpartner sätter igång processen och går igenom handlingarna och ser till att allt är okej, Visumpartner skickar ut en faktura till den ansökande via mejl och när visumet är klart skickas det till er per mejl.

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag
Antal resenärer: