Logga inMENY
Skicka visuminformation till mig

ETA VISUM TILL AUSTRALIEN

Följande måste skickas till oss via e-post för att vi ska kunna hjälpa dig att söka om ETA:

  • Passkopia med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Förenklad ansökan, (Klicka här för ansökan) vi använder informationen från det ifyllda formuläret för att ansöka om visumet åt er på ambassadens hemsida.

Övrig information:

  • Visumet är giltigt för flera inresor till Australien inom 1 år från visumets utfärdande.
  • Vistelsetiden i Australien är 90 dagar per inresa.
  • Man kan ansöka om ETA visum om man ska besöka Australien som turist, affärsresenär eller för kortare studier under 90 dagar.
  • Observera att skulle det ske några ändringar efter visumetsutfärdande gällande passinformation eller annan viktig information måste ni meddela Visumpartner så att vi kan uppdatera informationen i ert visum, gör ni inte detta kan det leda till att visumet dras tillbaka och att ni nekas inresa.

 

Behandlingstid:

  • ​ 1 arbetsdag

 

Hur går jag tillväga? 

Börja med att göra en beställning via hemsidan genom att klicka er vidare i den gröna lådan som ni ser under denna information. Skicka därefter det Förenklade formuläret tillsammans med en kopia av informations sidan i ert pass till info@visumpartner.se

Så fort vi mottagit ansökan så får ni en bekräftelse per mejl, Visumpartner sätter igång processen och går igenom handlingarna och ser till att allt är okej, Visumpartner skickar ut en faktura till den ansökande via mejl och när visumet är klart skickas det till er per mejl.

 

Obs. Ingen returavgift tillkommer eftersom färdigt visum skickas tillbaka via e-post.

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag
Antal resenärer: