Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL ZIMBABWE

 

Svenska medborgare kan få visum vid gränsen som är giltigt i upp till 30 dagar. Kostnad för visumet är 30 USD. Det går endast att betala med kontanter. Ta gärna med jämna pengar. Ej kreditkort.

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum före avresan:

  • Passet i original med en giltighet på minst 3 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 lediga sidor där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • Visumansökan (Klicka här för ansökan) Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka HÄR för en förenklad visumansökan.

  • 2 Färgfoton i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
  • Garantibrev från arbetsgivaren. SE EXEMPEL  

 

Övrig information:

  • Följande länder kan ansöka om visum på Zimbabwes ambassad i Stockholm utan bevis på uppehälle i Sverige - Danmark, Norge eller Finland.
  • Övriga nationaliteter som ska söka visum måste bifoga personbevis eller uppehållstillstånd från något av ovanstående länder.  

 

Visumgiltighet och antal inresor:

  • Affärsvisum: 1 inresa. Inresan måste ske inom 90 dagar efter det att visumet är utfärdat.
  • Affärsvisum: 2 inresor. Inresan måste ske inom 90 dagar efter det att visumet är utfärdat.
  • Affärsvisum: Flera inresor. Inresan måste ske inom 90 dagar efter det att visumet är utfärdat.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 2 arbetsdagar för Svenska medborgare. Övriga 7 arbetsdagar

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: