Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL ZAMBIA

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 3 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 lediga sidor där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 2 Visumansökan (Klicka här för ansökan)som du fyller i online, skriv ut ansökningarna när dom är komplett ifyllda och signera. Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka HÄR för en förenklad visumansökan.

  • 2 Färgfoton i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
  • 1 Garantibrev från arbetsgivaren. SE EXEMPEL

 

Övrig information:

  • Följande nationaliteter kan söka visum på Zambias ambassad i Stockholm utan bevis på uppehälle i Sverige. Danmark, Norge eller Finland.
  • Övriga nationaliteter som ska söka visum måste bifoga personbevis eller uppehållstillstånd från något av ovanstående länder.  

 

Visumgiltighet och antal inresor:

  • Affärsvisum: 1 inresa. Inresan måste ske inom 90 dagar efter det att visumet är utfärdat.
  • Affärsvisum: 2 - flera inresor. Inresa måste ske inom 90 dagar efter det att visumet är utfärdat.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 5 arbetsdagar
  • ​ Expressbehandling 1-2 arbetsdagar

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: