Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

TURISTVISUM TILL UZBEKISTAN

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka turistvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, skriv ut ansökan när den är komplett ifylld och signera.

  • 1 Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
     
  • 1 Inbjudan från en turistresebyrå i Uzbekistan, inbjudan måste vara godkänd av utrikesministeriet i Uzbekistan. Inbjudan ska innehålla ett referens nummer för godkännandet via utrikesministeriet.
     
  • 1 Resplan en detaljerad beskrivning av din vistelse i Uzbekistan, brevet ska innehålla syfte med resan, in och ut-resedatum, vilka gränser som kommer att användas vid in och ut-resa. 
     
  • Om du reser in landsvägen och ska fortsätta resan efter Uzbekistan krävs det att visumet till nästkommande land bifogas i ansökan.

 

Övrig information:

  • OBS. Avgift för kurir tillkommer eftersom ambassaden inte finns i Sverige, SEK 1500.

 

Vistelselängd och antal inresor:

  • Turistvisum: En inresa med en vistelse upp till 30 dagar i Uzbekistan. Inresan måste ske inom 90 dagar efter att visumet utfärdats. (Informationen som står i inbjudan kommer att avgöra vistelsetiden samt visumets giltighet)

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​10 arbetsdagar (Obs. 2 dagars transport tillkommer eftersom att ambassaden inte finns i Sverige)

 

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: