Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

LÅNGTIDSVISUM 50+ "O-X" TILL THAILAND (5 års visum)

För att söka "O-X" Långtidsvisum så måste du ha fyllt 50 år men behöver inte vara pensionär.

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka Non-Immigrant "O-X" visum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid ansökningstillfället. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, skriv ut ansökningarna när dom är komplett ifyllda och signera. Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka HÄR för en förenklad visumansökan.

  • 3 Färgfoton i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut foton till din ansökan.
  • EXTRA ANSÖKNINGSBLANKETTER för Longstay visum som du fyller i online, skriv ut ansökningarna när dom är komplett ifyllda och signera.

  • 1 Registerutdrag från polisen för utlandsändamål. Ett original plus två kopior. Dokumentet måste vara på Engelska och inte mer än 3 månader gammalt.
  • 1 Läkarintyg ett original plus två kopior. KLICKA HÄR FÖR BLANKETT som måste fyllas i, stämplas och signeras av en auktoriserad läkare.

  • 1 Personbevis från Skatteverket som måste vara på Engelska. Ett original plus två kopior.
     
  • 1 Bankintyg som bekräftar att du har minst 3 miljoner baht sparat i en Thailändsk bank, intyget ska innehålla kontaktuppgifter till banken och bifogas tillsammans med en kopia av bank boken.  

    Uppfyller du inte ovanstående krav så kan du kombinera bankintyget med en inkomstförsäkring, det måste i detta fall framgå att du har sparat minst 1.8 miljoner baht och att du kommer att erhålla en inkomst på minst 1.2 miljoner baht per år. (För att behålla visumet måste du ha sparat ihop minst 3 miljoner baht på den Thailändska
    banken inom 1 år räknat från ankomst i Thailand)

     
  • Försäkringsintyg en försäkring som täcker hela visumperioden utfärdat av ett auktoriserat försäkringsbolag i Thailand KLICKA HÄR för att komma till en hemsida med en samling av olika försäkringsbolag samt information om själva försäkringen.)

 

Övrig information:

  • Icke Svenska medborgare måste bifoga personbevis från Skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. 
  • För att söka O-A Longstay måste du ha fyllt 50 år. 
  • Alla dokument kräver ett original plus två kopior. Ansökningsblanketterna ska alla vara i original.
  • Var 90:e dag i Thailand måste du rapportera till immigrationen. Finns det inget immigrations kontor i ert distrikt så kan man göra det hos den lokala polisen.

 

Visumets giltighet, Vistelselängd och antal Inresor:

  • Non-Immigrant O-X Longstay flera inresor: Vistelse upp till 5 år i Thailand. 

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 5-10 arbetsdagar

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: