Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL THAILAND

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 1 ledig sida där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, skriv ut ansökan när den är komplett ifylld och signera. Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka HÄR för en förenklad visumansökan.

  • 2 Färgfoton i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.

  • 1 Garantibrev från arbetsgivaren. Krävs i original. SE EXEMPEL Vid ansökan om flera inresor är det viktigt att detta framgår i garantibrevet.

  • 1 Registreringsbevis på företaget i Sverige via bolagsverket.

  • 1 Inkomstförsäkring ett bankutlåtande/kontoutdrag eller så ska försäkringen framgå i garantibrevet.

  • 1 Inbjudningsbrev från företaget man skall besöka i Thailand. SE EXEMPEL 

  • 1 Registreringsbevis på företaget i Thailand. Får max vara 6 månader gammalt.

 

Övrig information:

  • Icke Svenska medborgare måste bifoga ett personbevis från Skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. 

 

Visumgiltighet, Vistelselängd och antal inresor:

  • Affärsvisum: 1 inresa med en vistelse upp till 90 dagar i Thailand. Inresan måste ske inom 90 dagar efter det att visumet är utfärdat.
  • Affärsvisum: Flera inresor med en vistelse upp till 90 dagar i Thailand. Inresan måste ske inom 365 dagar efter det att visumet är utfärdat.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 7 arbetsdagar.

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: