Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL TANZANIA

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, skriv ut ansökan när drn är komplett ifylld och signera. Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka HÄR för en förenklad visumansökan. 

  • 1 Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
  • 1 Garantibrev från arbetsgivaren. SE EXEMPEL

 

Övrig information:

  • Följande nationaliteter kan söka visum på Tanzanias ambassad i Stockholm utan bevis på uppehälle i Sverige: Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland, Litauen och Island.
  • Övriga nationaliteter måste bifoga personbevis eller uppehållstillstånd från något av ovanstående länder.

 

Visumets giltighet och antal inresor:

  • Affärsvisum 1 inresa: Du ska resa in i Tanzania inom 90 dagar efter det att visumet är utfärdat.
  • Affärsvisum 2 inresor: Du ska resa in i Tanzania inom 90 dagar efter det att visumet är utfärdat. (OBS. Gäller endast för resenärer som ska delta i möten eller konferanser)

 

Behandlingstid på ambassaden: 

  • 3-4 arbetsdagar.

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: