Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

ETA TURISTVISUM TILL TAJIKISTAN

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka om ETA:

  • Passkopia med en giltighet på minst 6 månader vid ankomst. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) vi använder informationen från det ifyllda formuläret för att ansöka om visumet åt er på ambassadens hemsida.

Övrig information:

  • Visumet är giltigt för en inresa till Tajikistan inom 90 dagar räknat från första inresedagen.
  • Vistelsetiden i Tajikistan är max 45 dagar räknat från ankomst.
  • Vid ankomst i Tajikistan ska du visa upp utskrivet ETA visum tillsammans med passet, du kan även behöva visa upp en bokningsbekräftelse på retur/vidare flyg samt att ni har tillräckliga ekonomiska medel för er vistelse.
  • E-Visum till Tajikistan gäller för alla inresegränser, du kan komma in med flyg eller via landsvägen.

 

Behandlingstid:

  • ​ 2-3 arbetsdagar

 

Hur går jag tillväga? 

Börja med att göra en beställning via hemsidan genom att klicka er vidare i den gröna lådan som ni ser under denna information. Skicka därefter det Förenklade formuläret tillsammans med en kopia av informations sidan i ert pass till info@visumpartner.se

Så fort vi mottagit ansökan så får ni en bekräftelse per mejl, Visumpartner sätter igång processen och går igenom handlingarna och ser till att allt är okej, Visumpartner skickar ut en faktura till den ansökande via mejl och när visumet är klart skickas det till er per mejl.

 

Obs. Ingen returavgift tillkommer eftersom färdigt visum skickas tillbaka via e-post.

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: