Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

STUDENTVISUM TILL TAIWAN

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka studentvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid inresa till Taiwan. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, komplett ifylld och signerad.

  • 2 Färgfoton i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
     
  • 1 Antagningsbesked från skolverket i Taiwan.
     
  • 1 Inkomstförsäkring som bekräftar att ni klarar er ekonomiskt under studierna i Taiwan, i form av ett bankutdrag eller ett garantibrev från er nuvarande arbetsgivare. Krävs inte för utbytesstudenter.
     
  • 1 Bokningsbekräftelse på retur flyg. Krävs inte för utbytesstudenter.

Ska ni studera i Taiwan i mer än 6 månader så krävs det även att ni genomgår ett hälsotest, som går att göra på de flesta vårdcentraler i Sverige. Hälsotestet måste ske enligt Taiwans standard krav, ta med er MALLEN till mottagningen och be om att få alla tester som står i BLANKETTEN utförda. Alla provsvar ska vara bifogade på engelska och varje sida måste innehålla signatur samt stämpel från en auktoriserad läkare. Dokumentet får inte vara mer än 3 månader gammalt vid ansökan.

 

Övrig information:

  • Icke Svenska medborgare måste bifoga ett personbevis från Skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. 

Behandlingstid på ambassaden:

  • 4-6 arbetsdagar

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: