Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

ARBETSVISUM TILL SYDKOREA (E-7)

 

Följande krävs för att söka arbetstvisum för arbetstagare med speciell förmåga:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader efter utresa från Sydkorea. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, komplett ifylld och signerad.

  • 1 Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan. 
     
  • 1 Visumbekräftelse från myndigheterna i Sydkorea. Bekräftelsen ska innehålla visum utfärdande nummer. Det går bra att skicka det som kopia.

 

Övrig information:

  • Icke Svenska medborgare måste bifoga ett personbevis från Skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. 
  • Visumpartner hjälper även till med upphämtning utav färdiga visum på Sydkoreanska ambassaden. Gör en beställning för upphämtning av visum och mejla oss en kopia på ert pass eller ID kort tillsammans med ifylld fullmakt. Klicka för FULLMAKT.

Behandlingstid på ambassaden:

  • 2 veckor

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: