Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL SYDKOREA

Affärsresenärer som ska resa till Sydkorea med svenskt pass är tillåtna att stanna i Sydkorea i upp till 90 dagar utan visum och behöver inte ansöka om visum i förväg så länge de inte ska erhålla någon form av lön från det koreanska företaget. Alla andra nationaliteter kan behöva ansöka om visum innan resan, kontakta Visumpartner om du är osäker.

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader efter utresa från Sydkorea. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du skriver ut och fyller i med penna. Glöm inte att skriva under visumansökan.

  • 1 Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
     
  • 1 Garantibrev från arbetsgivaren i Sverige. Se exempel
     
  • 1 Inbjudningsbrev från det koreanska företaget i original.
  • 1 Registreringsbevis från det koreanska företaget. (Får max vara 3 månader gammalt vid ansökan)

  • 1 Tax clearance från det koreanska företaget.

  • 1 Certificate of tax payment från det koreanska företaget.

  • 1 Hotellbekräftelse
     
  • 1 Kontoutdrag som bekräftar att ni har minst 1000 USD per månad i Sydkorea.
     
  • 1 Kopia av ett giltigt uppehållstillstånd i Sverige.
  • 1 Personbevis från Skatteverket, personbeviset måste vara skrivet på Engelska.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • 2 veckor

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: