Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL SUDAN

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  •    som du fyller i direkt på din dator eller skriver ut och fyller i med penna. Glöm inte att skriva under visumansökan.

  • 2 Färgfoton i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
     
  • 1 Inbjudan från ett företag i Sudan, inbjudan ska bifogas tillsammans med registreringsbevis på företaget samt en kopia på ID/Pass från personen som signerat inbjudan.
     
  • 1 Garantibrev från arbetsgivaren.  

 

Övrig information:

  • Alla som ansöker om visum till Sudan måste besöka ambassaden vid inlämning av ansökan för att lämna fingeravtryck.

 

Visumgiltighet, Vistelselängd och antal inresor:

  • Affärsvisum: 1 inresa med en vistelse upp till 30/60 dagar i Sudan.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 5 arbetsdagar

 

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: