Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

TURISTVISUM TILL RYSSLAND

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka turistvisum:

  • Passet i original som måste vara giltigt minst 6 månader vid hemresan. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, följ instruktionerna. Mot slutet av visumansökan så ska du välja (Application ILS Stockholm) skriv ut ansökan när den är komplett ifylld och signera. Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka HÄR för en förenklad visumansökan.

  • Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund utan glasögon och huvudbonad. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan. 
     
  • Reseförsäkring på Engelska. Oftast så ingår reseförsäkringen i din hemförsäkring, kontakta ditt försäkringsbolag för mer information. Försäkringsintyget ska bekräfta att försäkringen gäller under hela vistelsetiden i Ryssland. Intyget ska vara signerat med namnförtydligande och en stämpel från försäkringsbolaget. Försäkringen får inte vara äldre än 90 dagar. Försäkringen går att skanna och maila till oss när det behövs.
     
  • Visa Support / Turistinbjudan, måste innehålla följande: Fullständigt namn på resenären, passnummer, inresedatum, utresedatum, dessutom måste Visa Support / Turistinbjudan vara signerad och stämplad av en registrerarad verksamhet i Ryssland som t.ex. Resebyrå eller Hotell. Visumpartner kan hjälpa dig med ditt visumstöd, klicka här för att beställa Visa Support / Turistinbjudan. 

 

Övrig information:

  • Icke Svenska medborgare måste bifoga personbevis från Skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. 
  • När du reser till Ryssland så måste du registrera dig och det gör du på hotellet som du ska bo på eller hos polisen.

 

Visumets giltighet och antal inresor:

  • Turistvisum till Ryssland gäller för 1 inresa och max 30 dagar, vill du ansöka om en längre tidsperiod så krävs det att du bifogar original kvittot för betalningen från hotellet eller resebyrån i Ryssland.
  • Visumet är giltigt för den tid som det står på Hotellbekräftelsen.
  • Vänligen kontakta visumpartner för mer information.

 

Behandlingstid på ambassaden: 

  • 8 arbetsdagar (Normal)
  • 3 arbetsdagar (Express)

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: