Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL PAKISTAN

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 lediga sidor där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, skriv ut ansökan när den är komplett ifylld och signera. Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka HÄR för en förenklad visumansökan.

  • 2 Färgfoton i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
     
  • 1 Passkopia på informationsidan i passet.
  • 1 Inbjudningsbrev från företaget man skall besöka i Pakistan. SE EXEMPEL

  • 1 Garantibrev från arbetsgivaren. SE EXEMPEL

 

Övrig information:

  • Finska medborgare kan ansöka om visum på Pakistans ambassad i Stockholm och kräver inget personbevis.
  • Icke Svenska/Finska medborgare måste bifoga personbevis från Skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd i något av dessa länder.

 

Visumgiltighet, Vistelselängd och antal inresor:

  • Affärsvisum: 1 inresa med en vistelse upp till 30 dagar i Pakistan. Inresan måste ske inom 90 dagar efter det att visumet är utfärdat.
  • Affärsvisum: Flera inresor med en vistelse upp till 30 dagar i Pakistan. Inresa måste ske inom 90/180/365 dagar efter det att visumet är utfärdat. 

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 2-3 arbetsdagar

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: