Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

TURISTVISUM TILL NEPAL

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka turistvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid inresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, skriv ut ansökan när den är komplett ifylld och signera. Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka HÄR för en förenklad visumansökan.

  • 1 Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.

 

Övrig information:

  • Icke Svenska medborgare måste bifoga personbevis från Skatteverket på Engelska, samt ett giltigt uppehållstillstånd. 

 

Visumets giltighet och antal inresor:

  • Turistvisum med flera inresor: Det är möjligt att söka en vistelse på 15, 30 eller 90 dagar. Du ska resa in i Nepal inom 180 dagar efter det att visumet är utfärdat.

 

Behandlingstid på ambassaden: 

  • 5-10 arbetsdagar.

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: