Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

PRIVATVISUM TILL MONGOLIET

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka privatvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid inresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) Komplett ifylld och signerad. Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka HÄR för en förenklad visumansökan.

  • 1 Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
     
  • 1 Bokningsbekräftelse på flyget (tur och retur eller vidarebiljett)
     
  • 1 Inbjudan från en privatperson i Mongoliet som måste vara godkänd utav Immigrationsmyndigheten i Mongoliet.
     
  • 1 Inkomstförsäkring ett skriftligt utlåtande från er bank som bekräftar att ni har tillräckliga ekonmiska medel för vistelsen i Mongoliet.

 

Övrig information:

  • Icke Svenska medborgare måste även bifoga ett personbevis från skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. (Uppehållstillstånd krävs ej för EU-Medborgare)

 

Visumgiltighet, Vistelselängd och antal inresor:

  • Privatvisum: En inresoa med vistelse upp till 30 dagar i Mongoliet. Inresa måste ske inom 90 dagar efter det att visumet är utfärdat.
  • Vill man ansöka om flera inresor så gör man detta hos migrationsmyndigheterna på plats i Mongoliet.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 3-5 arbetsdagar

 

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: