Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL MONGOLIET

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid inresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, skriv ut ansökan när den är komplett ifylld och signera. Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka HÄR för en förenklad visumansökan.

  • 1 Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
  • 1 Garantibrev från arbetsgivaren. SE EXEMPEL 

  • 1 Inbjudningsbrev från företaget som du ska besöka i Mongoliet. SE EXEMPEL Vid ansökan om flera inresor så måste det inbjudande företaget få en inbjudan via Ministry of Foreign Affairs i Mongoliet.

 

Övrig information:

  • Icke Svenska medborgare måste även bifoga ett personbevis från skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. (Uppehållstillstånd krävs ej för EU-Medborgare)

 

Vistelselängd och antal inresor:

  • Affärsvisum: En eller flera inresor med vistelse upp till 30 dagar i Mongoliet. 

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 3-5 arbetsdagar

 

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: