Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL MOCAMBIQUE

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid inresa. Passet måste innehålla minst 2 lediga sidor där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, skriv ut ansökan när den är komplett och signera. Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka HÄR för en förenklad visumansökan.

  • 2 Färgfoton i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
  • 1 Inbjudningsbrev från företaget du skall besöka i Mocambique eller ett garantibrev från arbetsgivaren. SE EXEMPEL PÅ INBJUDNIGSBREV               SE EXEMPEL PÅ GARANTIBREV

 

Övrig information:

  • Följande nationaliteter kan söka visum på Mocambiques ambassad i Stockholm utan bevis på uppehälle i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island.
  • Övriga nationaliteter som ska söka visum måste bifoga personbevis eller uppehållstillstånd från något av ovanstående länder.  

 

Visumgiltighet, vistelselängd och antal inresor:

  • Affärsvisum: 1 inresa med en vistelse upp till 30 dagar. Inresan måste ske inom 60 dagar efter det att visumet är utfärdat.
  • Affärsvisum: Flera inresor med en vistelse upp till 30 dagar. Inresan måste ske inom 90 dagar efter det att visumet är utfärdat.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ Normalbehandling: 7 arbetsdagar
  • ​ Expressbehandling: 3 arbetsdagar
  •  Akutbehandling: Samma arbetsdag

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: