Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL MALAYSIA

 

Nordiska medborgare kan få visum vid ankomst i Malaysia för en vistelse på 90 dagar. För övriga nationaliteter eller om man i förväg vill ansöka om visum så krävs följande.

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid inresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 2 Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, skriv ut ansökningarna när dom är komplett ifyllda och signera

  • 2 Färgfoton i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan. 
  • 1 Garantibrev från arbetsgivaren. SE EXEMPEL.

  • 1 Inbjudningsbrev från företaget som du ska besöka i Malaysia. SE EXEMPEL Inbjudan ska faxas direkt till ambassaden tillsammans med en kopia sponsorns ID kort. Kommer inbjudan från en icke-malaysisk medborgare så krävs det att man skickar med en kopia på uppehållstillstånd. 
  • 1 Bankutdrag som visar transaktioner för de senaste 3 månaderna.
  • 1 Bokningsbekräftelse på flyget (tur och retur eller vidarebiljett)

 

Övrig information:

  • Icke Danska, Isländska, Svenska eller Norska medborgare måste även bifoga ett personbevis från skatterverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. (Uppehållstillstånd krävs ej för EU-Medborgare)

 

Visumgiltighet, Vistelselängd och antal inresor:

  • Turistvisum: 1 inresa med en vistelse upp till 90 dagar i Malaysia med möjlighet att förlänga med 2 månader på plats i Malyasia.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 2-3 arbetsdagar

 

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: