Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

TURISTVISUM TILL LAOS

 

Nordiska medborgare kan ansöka om visum innan avresa via ambassaden eller vid ankomst i Laos. 

Visum vid ankomst gäller i 15 dagar och kan fås via nedanstående gränser.

• Wattay International Airport  • Luang Prabang Internation Airport
• Pakse International Airport  • Mittaphab Bridge
• Houaixay  • Thakhek
• Savannakhet  • Vangtao
• Namphao  • Ban Densavanh
• Naphao   • Namnkan
• Boten    Panghoke
• Namsoi   Nam Nguen Xayabury Province
• Phoukeua  

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka turistvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, skriv ut ansökan när den är komplett ifylld och signera.

  • 2 Färgfoton i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.

 

Övrig information:

  • Icke Danska, Finska, Svenska eller Norska medborgare måste även bifoga ett personbevis från skatterverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. (Uppehållstillstånd krävs ej för EU-Medborgare)

 

Visumgiltighet, Vistelselängd och antal inresor:

  • Turistvisum: 1 inresa med en vistelse upp till 30 dagar i Laos. Inresan måste ske inom 90 dagar efter att visumet utfärdats.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 3 arbetsdagar

 

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: