Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

TURISTVISUM TILL KENYA

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka turistvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid inresa. Passet måste innehålla minst 1 ledig sida där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, skriv ut ansökan när den är komplett ifylld och signera. Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka HÄR för en förenklad visumansökan.

  • 2 Färgfoton i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
     
  • 1 Bokningsbekräftelse på flyget, tur och retur från Kenya.

 

Övrig information:

  • Följande nationaliteter kan söka visum på Kenyas ambassad i Stockholm utan bevis på uppehälle i Sverige. Danmark, Finland, Island, och Norge.
  • Övriga nationaliteter måste bifoga personbevis eller uppehållstillstånd från något av ovanstående länder.

 

Visumgiltighet, Vistelselängd och antal inresor:

  • Turistvisum: 1 inresa med en vistelse upp till 90 dagar i Kenya. Inresan måste ske inom 90 dagar efter det att visumet är utfärdat.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 1-2 arbetsdagar

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: