Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL JORDANIEN

 

Nordiska medborgare kan söka visum innan avresa eller vid ankomsten till Jordanien. O.B.S. detta gäller endast på vissa flygplatser. Visum vid ankomsten gäller endast för en inresa. 

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, skriv ut ansökan när den är komplett ifylld och signera

  • 1 Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
  • 1 Garantibrev från arbetsgivaren. SE EXEMPEL 

  • 1 Inbjudningsbrev från företaget som du ska besöka i Jordanien. SE EXEMPEL

 

Övrig information:

  • Icke Svenska medborgare måste även bifoga ett personbevis från skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. (Uppehållstillstånd krävs ej för EU-Medborgare)

 

Visumgiltighet, Vistelselängd och antal inresor:

  • Affärsvisum: 1 eller 2 inresor med en vistelse upp till 30 dagar i Jordanien. Inresa måste ske inom 90 dagar efter att visumet utfärdats.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 4 arbetsdagar

 

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: