Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

ARBETSVISUM TILL JAPAN

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka arbetstvisum:

  1. Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  2. 1 Visumansökan komplett ifylld och signerad. Klicka för VISUMANSÖKAN OBS. Ansökan måste fyllas i på datorn, när ni är klara så skriv ut och signera för hand. Om ni hellre vill fylla i ansökan för hand så klicka här, fyll i ansökan med stora bokstäver med svart eller blå penna andra färger accepteras inte. 

  3. 1 Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan. Kostnad: 75 sek ink. moms.
     
  4. 1 Behörighetsintyg (Certificate of Eligibility) utfärdat av Justitieministeriet i Japan. Krävs i original. Giltigt i max 3 månader. 

 

Övrig information:

  • OBS. Pass med visum måste personligen hämtas upp av den ansökande på Japans ambassad när det är klart.
  • Den ansökande måste resa in i Japan senast inom 3 månader efter att behörighetsintyget utfärdats i Japan. 
  • Icke Svenska medborgare måste bifoga ett personbevis från Skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ca 5 arbetsdagar

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: