Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

TURISTVISUM TILL INDIEN

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka turistvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid ansökningstillfället. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (KLICKA HÄR FÖR VISUMANSÖKAN) som du fyller i online, skriv ut ansökan när den är komplett ifylld och signera. Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka HÄR för en förenklad visumansökan. 

  • 1 Färgfoto i passtorlek 5 x 5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Glasögon går bra så länge du har glasögon på bilden i passet. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
     
  • 1 Bokningsbekräftelse på flyget (tur och retur eller vidarebiljett)

 

Övrig information:

  • Icke Svenska medborgare måste även bifoga ett extra formulär KLICKA HÄR FÖR BLANKETTEN Samt ett personbevis från Skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd.

 

Visumets giltighet och antal inresor:

  • Turistvisum med 1 inresa: Du ska resa in i Indien inom 180 dagar efter det att visumet är utfärdat.
  • Turistvisum med 2 inresor: Du ska resa in i Indien inom 180 dagar efter det att visumet är utfärdat.

 

Behandlingstid på ambassaden: 

  • 5-10 arbetsdagar.
  • Det går att söka om expressbehandling vid akuta resor och då måste följande bifogas: 1 Bokningsbekräftelse på flyg till Inidien. 1 personligt brev på engelska som förklarar varför ansökan måste expressbehandlas.
  • För sökande utan svenskt pass är behandlingstiden längre och kan ta allt från 10-20 arbetsdagar.

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: