Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

ARBETSTILLSTÅND TILL INDIEN

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka arbetstillstånd:

 

  • Passet i original med en giltighet på minst 18 månader vid ansökningstillfället. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (KLICKA HÄR FÖR VISUMANSÖKAN) som du fyller i online, skriv ut när ansökan är komplett ifylld och signera. Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka HÄR för en förenklad visumansökan.

  • 1 Färgfoto i passtorlek 5 x 5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Glasögon går bra så länge man har glasögon på bilden i passet. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
     
  • 1 Kontrakt med företaget du skall jobba för i Indien.
     
  • 1 CV som ska vara skrivet på Engelska.

 

Övrig information:

  • Icke Svenska medborgare måste även bifoga ett extra formulär. KLICKA HÄR FÖR BLANKETTEN.  

  • Ett personbevis från Skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd.

 

Visumets giltighet:

  • Arbetstillståndet är giltigt i ett år och kan förlängas på plats i Indien.

 

Behandlingstid på ambassaden: 

  • 5-10 arbetsdagar.
  • Expressbehandling vid ansökan om arbetstillstånd är inte vanligt men vill man försöka så ska det bifogas en bokningsbekräftelse på resan samt ett personligt brev skrivet på engelska adresserat till ambassaden som förklarar varför det måste expressbehandlas.
  • För ansökande utan svenskt pass är behandlingstiden längre och kan ta allt mellan 10-20 arbetsdagar.

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: