Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL GHANA

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • Visumansökan (Klicka här för ansökan) skriv ut när ansökan är komplett ifylld och signera.

  • 1 Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
  • 1 Garantibrev från arbetsgivaren. SE EXEMPEL

  • 1 Inbjudningsbrev från företaget som du ska besöka i Ghana. SE EXEMPEL

  • 1 Kopia på vaccination mot gula febern.

 

Övrig information:

  • Icke Danska, Finska, Svenska eller Norska medborgare måste även bifoga ett personbevis från skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. (Uppehållstillstånd krävs ej för EU-Medborgare)
     
  • OBS Pristillägg. Avgift för kurir tillkommer eftersom ambassaden inte finns i Sverige, SEK 1400.

 

Visumgiltighet, Vistelselängd och antal inresor:

  • Affärsvisum: En inresa med vistelse upp till 30 dagar i Ghana. Inresan måste ske inom 90 dagar efter att visumet utfärdats.
  • Affärsvisum: Flera inresor med vistelse upp till 60 dagar i Ghana, giltigt i 3, 6 eller 12 månader.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​10 arbetsdagar (Obs. 2 dagars transport tillkommer eftersom att ambassaden inte finns i Sverige)
  • Expressbehandling är möjligt, 5 arbetsdagar på ambassaden.

 

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: