Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL FILIPPINERNA

 

Nordiska medborgare får stanna i Filippinerna i 30 dagar utan visum. Ska ni stanna i landet längre så krävs det att ni ansöker om visum i förväg.

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 VISUMANSÖKAN (Klicka här) som du fyller i online, skriv ut ansökan när den är komplett ifylld och signera.

  • 1 Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan. 
     
  • 1 Bokningsbekräftelse på flyget (tur och retur eller vidarebiljett)

 

Övrig information:

  • Icke Svenska eller Norska medborgare måste även bifoga ett personbevis från skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. (Uppehållstillstånd krävs ej för EU-Medborgare)
  • OBS. Avgift för kurir tillkommer eftersom ambassaden inte finns i Sverige, SEK 1600.

 

Vistelselängd och antal inresor:

  • Affärsvisum: En inresa med en vistelse upp till 59 dagar i Filippinerna. Inresan måste ske inom 90 dagar efter att visumet utfärdats.
  • Affärsvisum: Flera inresor med vistelse upp till 59 dagar i Filippinerna. Visumet är giltigt för inresor inom 6 eller 12 månader.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​10 arbetsdagar (Obs. 2 dagars transport tillkommer eftersom att ambassaden inte finns i Sverige)
  • Expressbehandling är möjligt, kontakta visumpartner om det är bråttom.

 

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: