Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

TURISTVISUM TILL ETIOPIEN

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka turistvisum före avresan:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 lediga sidor där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan)  skriv ut ansökan när ansökan är komplett ifylld och signera. 

  • 1 Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
     
  • 1 Bokningsbekräftelse på flyget, tur och retur från Etiopien. (Ej obligatoriskt)

 

Övrig information:

  • Nordiska medborgare kan få visum vid ankomst i Addis Adeba som är giltigt för en vistelse på 30 dagar.
  • Följande nationaliteter kan söka visum på Etiopiens ambassad i Stockholm utan bevis på uppehälle i Sverige. Norge, Danmark och Finland.
  • Övriga nationaliteter som ska söka visum måste bifoga personbevis eller uppehållstillstånd från något av ovanstående länder. 

 

Visumgiltighet, Vistelselängd och antal inresor:

  • Turistvisum: 1 inresa, med en vistelse upp till 90 dagar. Visumet är giltigt enligt datumen på bokningsbekräftelsen.
  • Turistvisum: Flera inresor, med en vistelse upp till 90 dagar. Visumet är giltigt enligt datumen på bokningsbekräftelsen.
  • Du kan inte stanna längre än (Expiry Date) i visumet.

  • Du kan inte resa in sista dagen (Expiry Date) och stanna t.e.x. 30 dagar. 

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 3 arbetsdagar
  •  Express 1 arbetsdag

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: