Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL ERITREA

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, skriv ut ansökan när den är komplett ifylld och signera.

  • 2 Färgfoton i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan. 
  • 1 Garantibrev från arbetsgivaren. SE EXEMPEL 

 

Övrig information:

  • Icke Danska, Finska, Svenska eller Norska medborgare måste även bifoga ett personbevis från skatterverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. (Uppehållstillstånd krävs ej för EU-Medborgare)
  • Ambassaden inväntar godkännande från myndigheterna i Eritrea före utfärdande utav visum.

 

Vistelselängd och antal inresor:

  • Affärsvisum: 1 inresa. Vistelse perioden avgör ambassaden.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 2-4 veckor - Med tanke på att ambassaden inväntar godkännande från myndigheterna i Eritrea så kan behandlingstiden variera.

 

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: