Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

 

ECUADOR

 

Visum krävs inte för Svenska medborgare, du får stanna totalt 90 dagar utan visum under 1 år.

Passet måste vara giltigt 6 månader vid hemresan.

 

Vid eventuella frågor, kontakta ambassaden.

Ecuadors Ambassad
Västra Trädgårdsgatan. 11
111 53 Stockholm
Tel: (+46) 8 679 60 43
Fax: (+46) 8 611 55 93

E-mail: mecuador.suecia@embecu.se

Hemsida: suecia.embajada.gob.ec

 
Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

STUDENTVISUM TILL ECUADOR

 

Följande krävs för att söka studentvisum:

  1. Passet i original med en giltighet på minst 6 månader efter utresa från Ecuador. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  2. 1 Visumansökan komplett ifylld och signerad. Klicka för VISUMANSÖKAN. 

  3. 1 Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan. Kostnad: 65 sek*
  4. 1 Antagningsbesked från skolverket i Ecuador. Krävs i original.
  5. 1 Registreringsbevis från koreanska myndigheter som intygar att universitetet är godkänt. Max 3 månader gammalt.
  6. 1 Antagningsbesked från ett svenskt universitet samt dokument som bekräftar att du slutfört minst en termin på universitetet.
  7. 1 Kontoutdrag som bekräftar att ni har minst 1000 USD per månad i Sydkorea.
  8. 1 Rekommendationsbrev från rektorn på svenska universitetet, brevet måste vara signerat av rektorn och i värsta fall om det inte är möjligt måste det bifogas ett brev som förklarar varför det inte är möjligt för rektorn att skriva brevet. Brevet ska i sådant fall signeras utav någon annan hög positionerad på universitetet.
  9. 1 Utbytesavtal för studenter mellan det svenska och sydkoreanska universitetet.

 

Övrig information:

  • Icke Svenska medborgare måste bifoga ett personbevis från Skatteverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. Uppehållstillståndet måste vara giltigt i minst 6 månader vid inresa till Sydkorea.
  • Visumpartner hjälper även till med upphämtning utav färdiga visum på Sydkoreanska ambassaden. Gör en beställning för ett studentvisum och mejla oss en kopia på ert pass eller ID kort tillsammans med ifylld fullmakt. Klicka för FULLMAKT. Ni kommer självklart inte att debiteras för visumavgiften utan enbart vårt arvode samt returen tillbaka. 

Behandlingstid på ambassaden:

  • 2 veckor

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: