Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

DOMINIKANSKA REPUBLIKEN

 

Visum krävs för Svenska medborgare, du får köpa ett turistkort vid ankomsten mot en kostnad på c:a 10 USD. Du får stanna 30 dagar med en möjlighet att förlänga upp till 90 dagar. Tänk på att du måste ha en tur och retur biljett eller vidare biljett ut ur landet.

Passet måste vara giltigt 6 månader vid hemresan.

 

Vid eventuella frågor, kontakta ambassaden.

Dominikanska Republikens Ambassad

Kungsholmsgatan. 10, 5tr

112 27 Stockholm

Tel: (+46) 8 667 46 11

Fax: (+46) 8 667 51 05

E-mail: stockholm@domemb.se

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: