Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

BRASILIEN

 

Svenska medborgare kan få visum vid gränsen giltigt i upp till 90 dagar vid turist eller affärsresor.

ARBETSTILLSTÅND TILL BRASILIEN

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka arbetstillstånd:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 lediga sidor där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • Visumansökan (Klicka här för ansökan) som du fyller i online, skriv ut ansökan när den är komplett ifylld och signera.

  • 1 Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
  • 1 Registerutdrag från polisen för utlandsändamål. Får max vara 3 månader gammalt.
  • 1 Personbevis i original på Engelska, stämplat och signerat av skatteverket. Information om föräldrar måste vara med.

 

Övrig information:

  • Inom följande arbetsområden krävs det att du söker arbetstillstånd före resan till Brasilien:
    • Arbete på ett brasilianskt företag (Lön från Brasilien)
    • Korta arbetstuppdrag på en Brasiliansk myndighet.
    • Praktikanter.
    • Språklärare.
    • Arbete på en besättning.
    • Arbete som lärare eller professor inom forskning eller teknologi.
    • Vid teknisk support.
  • Notera att företaget eller institutionen som du ska arbeta för måste förberreda tillståndet via myndigheterna i Brasilien, tillståndet måste vara godkänt innan du kan söka om arbetstillståndet på Brasiliens ambassad i Stockholm. 
  • När ansökan är inlämnad och arbetstillståndet är klart så måste upphämtningen ske personligen på Brasiliens ambassad i Stockholm.

 

Visumgiltighet och vistelselängd:

  • Arbetstillstånd: Giltigt upp till 2 år. Första inresan måste ske inom 90 dagar efter utfärdande. Ska du stanna i mer än 30 dagar måste du registrera sig hos den lokala polismyndigheten. (Ta med den stämplade ansökan som lämnas ut vid uthämtning av passet på ambassaden)

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ ca 15 arbetsdagar

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: