Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL ANGOLA

 

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 9 månader vid hemresan. Passet måste innehålla minst 3 sidor bredvid varandra där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1 VISUMANSÖKAN, KLICKA HÄR som du fyller i direkt på din dator, skriv ut ansökningarna när dom är komplett ifyllda och signera. Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka HÄR för en förenklad visumansökan. 

  • 2 Färgfoton i passtorlek  4.5 x 3.5 med bra kvalité och vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
  • 1 Inbjudningsbrev från företaget i Angola. Inbjudan får inte vara äldre än 3 månader. SE EXEMPEL

  • 1 Garantibrev från arbetsgivaren. Garantibrevet får inte vara äldre än  1 månad. SE EXEMPEL

  • 1 Bokningsbekräftelse på flyget tur/retur.
     
  • 1 Vaccination mot Gula Febern. Det går bra att skicka en kopia på vaccinationsboken.

 

Övrig information:

  • Ambassaden behandlar visum för Nordiska, Estniska och Litauiska medborgare. Har du ett annat pass måste du bifoga en kopia på ett giltigt uppehållstillstånd och ett utdrag ur folkbokföringsregistret från något av de ovanstående länderna.

 

Visumets giltighet och antal inresor:

  • Affärsvisumgäller för 1 inresa med en vistelse på 30 dagar i Angola. Inresan måste ske inom 60 dagar efter att visumet är utfärdat. Det är möjligt att förlänga visumet på plats i Angola.

 

Behandlingstid på ambassaden: 

  • 8-15 arbetsdagar.
  • OBS. Visumansökningar får endast lämnas in till ambassaden på Måndagar och Torsdagar.

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: