Logga in



MENY
Skicka visuminformation till mig

AFFÄRSVISUM TILL AFGHANISTAN

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka affärsvisum:

  • Passet i original med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat. 
  • 1    som du fyller i direkt på din dator eller skriver ut och fyller i med penna. Glöm inte att skriva under visumansökan.

  • Om du vill att Visumpartner ska fylla i din visumansökan, klicka  för en förenklad visumansökan. Glöm inte att skriva under visumansökan. 
     
  • 1 Färgfoto i passtorlek  3.5 x 4.5 med vit bakgrund. O.B.S. Ej hemmagjorda foton. Du kan skicka ett foto till info@visumpartner.se om du vill att vi hjälper dig att redigera och skriva ut fotot till din ansökan.
  • 1 Garantibrev från arbetsgivaren.  

  • 1 Visumbekräftelse utfärdat av Utrikes ministeriet i Afghanistan. Företaget som ska besökas måste ansöka om visumbekräftelse hos utrikes ministeriet (Ministry of Foreign Affairs).

 

Övrig information:

  • Icke Svenska medborgare måste även bifoga ett personbevis från skatterverket på Engelska och ett giltigt uppehållstillstånd. (Uppehållstillstånd krävs ej för EU-Medborgare)

 

Visumgiltighet, Vistelselängd och antal inresor:

  • Affärsvisum: 1 inresa med en vistelse upp till 30 dagar i Afghanistan.

 

Behandlingstid på ambassaden:

  • ​ 4-6 arbetsdagar

 

 

Vi reserverar oss för den information som inte kommit oss tillhanda

Fortsätt genom att välja i den här menyn


Privatperson

Företag




Antal resenärer: