Logga in



MENY

Visum till Thailand

Svenska medborgare kan som turist stanna i Thailand 30 dagar utan visum. Det finns möjlighet att förlänga sin vistelse på plats med ytterligare 30 dagar, kontakta närmaste immigrations kontor (Immigration Office) i Thailand.

Reser du in sjövägen eller landvägen till Thailand så får du stanna 30 dagar men endast 2 gånger per kalender år.

Ska du stanna längre än 30 dagar så måste du ansöka om visum i förväg, då får du ett visum som gäller i 60 dagar. Det finns möjlighet att förlänga dom 60 dagarna med ytterligare 30 dagar, kontakta närmaste immigrations kontor (Immigration Office) i Thailand.

I snabbmenyn till höger hittar du dom vanligaste visumtyperna, klicka dig vidare på den typ av visum som du vill söka så får du information om vad som krävs.